MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje :-) elektromusic
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje :-) elektromusic
Matto : ten filter normalne stoji tolko..ale ja som ho mal za necelych 40 eur aj s poštou z ČR..vydražil som ho na aukru
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Elektromusic
Auticko celkom pekne,ako sam vidis..tak mame takmer podobne...co sa tyka farby..myslim az nato ze na mojim niesu narazniky vo farbe auta,ale musim povedat ze to ma aj vyhodu lebo sa neobiju od kamienkoch a autu to aj celkom ladi...,na fotke nieje vsetko ako v skutocnosti uz auto vyzera..pribudli folie,spz chromovane,v predu deflektory..a nejake tie drobnosti v interieru..a podobne..,pocas leta planujem kupit elektrony..stacia mi nejake 14´ nejake 6 lucove som rozmyslal..alebo este uvidim,inac auto celkom good vyzera tak len takd alej,este jedna vec ktoru v tomto case riesim je sportovy filter...chcel by som ho namontovat..len sa moc nevyznam co vsetko k tomu potrebujem..mam pocit ze okrem sportoveho filtra aj trubice nejake asi a priruby..a co ja viem co vsetko,nevies nejaky e-shop v KE kde by som zohnal komplet vsetky tieto vecicky ? alebo popripade netovy obchod..ale s normalnyma cenami? Nemma zaujem totiz investovat privelke peniaze..ale decentne
Auticko celkom pekne,ako sam vidis..tak mame takmer podobne...co sa tyka farby..myslim az nato ze na mojim niesu narazniky vo farbe auta,ale musim povedat ze to ma aj vyhodu lebo sa neobiju od kamienkoch a autu to aj celkom ladi...,na fotke nieje vsetko ako v skutocnosti uz auto vyzera..pribudli folie,spz chromovane,v predu deflektory..a nejake tie drobnosti v interieru..a podobne..,pocas leta planujem kupit elektrony..stacia mi nejake 14´ nejake 6 lucove som rozmyslal..alebo este uvidim,inac auto celkom good vyzera tak len takd alej,este jedna vec ktoru v tomto case riesim je sportovy filter...chcel by som ho namontovat..len sa moc nevyznam co vsetko k tomu potrebujem..mam pocit ze okrem sportoveho filtra aj trubice nejake asi a priruby..a co ja viem co vsetko,nevies nejaky e-shop v KE kde by som zohnal komplet vsetky tieto vecicky ? alebo popripade netovy obchod..ale s normalnyma cenami? Nemma zaujem totiz investovat privelke peniaze..ale decentne
-
- Zkušenej Fiaťák
diky ..všimol som si už skor že mame rovnake farby.. no ja mam teraz 14tky elektrony a myslim že idealne aj ked 15tky puntikovi slušili viac ale čo už..a v KE myslim že take dačo ťažko najdeš..a ked hej tak oni ti to vyhladaju vo svojom katalogu a objednaju to odniekial z vonku a zaplatiš za to prehnane veľa..ja som sa k tomu filtru dostal len tak nahodou takže neviem či sa to podari aj tebe..sleduj česke aukro..a ked ne tak treba zohnať plastovy dekel z cinquecenta alebo zo seicenta a dať tam klasicky konus...pozri na topic o sportovych filtroch a budeš mať jasno
-
- Zkušenej Fiaťák
po dlhom čase pridam zopar foto mojho puntika po príprave na zimu ( vosk + obuv ) kedže nas počasie trošku postrašilo ..nič extra sa na nom nezmenilo akurat som sa dostal k takej slabšej hudbe ktora mi zatiaľ uplne stači
- Přílohy
-
- 181020092212 (Small).jpg (82.97 KiB) Zobrazeno 3778 x
-
- 181020092217 (Small).jpg (86.95 KiB) Zobrazeno 3778 x
-
- 181020092215 (Small).jpg (98.55 KiB) Zobrazeno 3778 x
-
- Zkušenej Fiaťák
a ešte spominaná hudba...reprak už bol v bedni meneny a ten zosik k tomu bol spolu z bedňou..parametre neviem ale nehraje to zle
- Přílohy
-
- 181020092209 (Small).jpg (78.4 KiB) Zobrazeno 3778 x
-
- 181020092206 (Small).jpg (67.53 KiB) Zobrazeno 3778 x
-
- 181020092205 (Small).jpg (77.5 KiB) Zobrazeno 3778 x
- Palis
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Mno pekne pekne a ten subwoofer to ams aku znacku odkial???kolko wattovi???
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Všeználek
statocne balony
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
-
- Zkušenej Fiaťák
to nieje značkovy zosik..niečo power blaa blaa..dačo tam piše..proste produkt šikmoookychPalis píše:Mno pekne pekne a ten subwoofer to ams aku znacku odkial???kolko wattovi???
-
- Zkušenej Fiaťák
175/70 v pohodePuntoRacer píše:statocne balony
-
- Zkušenej Fiaťák
nedalo mi to ...musim sa vam pochvaliť ..dneska som zohnal perfektne kola na ďalšiu letnu sezonu za perfektnu cenu ..mala ochutnavka na čom bude puntik behať po zime
mimochodom tiež boli na punte MK1 ,značka kolies TSW Venom 7Jx15 plus pneu Falken 195/50
mimochodom tiež boli na punte MK1 ,značka kolies TSW Venom 7Jx15 plus pneu Falken 195/50
- Přílohy
-
- j (Small).jpg (43.32 KiB) Zobrazeno 3733 x
-
- Všeználek
konecne normalny priemer kolies este tie gumky by to chceli 45ky..ale inak supa..pekne su..nepojdu do ciernej?
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No mas moj vkus,,ak som kupoval disky presne po takom style som pozeral ale som nevedel nic najst,napokon som kupil nove za priatelnu cenu...budu urcite pasovat
-
- Zkušenej Fiaťák
myslim že tento rozmer bude stačiť..nemam športovy podvozok jak niekto....PuntoRacer píše:konecne normalny priemer kolies este tie gumky by to chceli 45ky..ale inak supa..pekne su..nepojdu do ciernej?
-
- Zkušenej Fiaťák
po dlhšom čase opäť niečo nove v puntikovi..plato z 1.3cm hrubej dosky a potiahnute je to čiernym filcom na repro
- Přílohy
-
- čerstvo vybliskany puntik
- 080120102511 (Small).jpg (104.77 KiB) Zobrazeno 3660 x
-
- 170120102521 (Small).jpg (60.96 KiB) Zobrazeno 3660 x
-
- Zkušenej Fiaťák
dnes som bol prezuť na letne a zaroven vyumyvať,navoskovať punťo po naročnej zime ..dufam že nove kolečka mu slušia
- Přílohy
-
- 20032010720 (Medium).jpg (92.22 KiB) Zobrazeno 3587 x