Ahoj všicky, mám DVD rádio Panasonic s vyjížděcím monitorem. Koupil jsem si Punto 2 a rádio jsem chtěl namontovat. Jelikož je 1DIN tak problém není, problém je málo místa za rádiem na kabely (na úplné zasunutí do rámečku). Když to všechno sečtu tak je tam klasicky ISO, potom cca. 8x cinch, konektor pro rozšíření a anténa. Chtěl bych tam dát ještě kabely na zesilovač, couvací kameru, DVD changer apod. Bohužel tam všechno nacpat je velkej problém. Před Puntem jsem měl Peugeota a tam byl podobný problém, ale u Punta je to extrém. Nechápu proč matláci v automobilkách nedělaji větší místo za rádiem.
Poraďte, zda jste se stím již někdo setkal.
Předem dík za reakce
DVD rádio - problém s místem - POMOC
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- lemon
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: DVD rádio - problém s místem - POMOC
ja som to riešil tiež, no našťastie sa mi podarilo tie káble (ISO + anténa + RCA zo zosíku) narvať nalavo od rádia, smerom k volantu bolo dosť miesta. Problém je len v tom, že sa tam tie káble dosť ťažko dávajú, treba byť hlavne trpezvivý a nevzdávať to. Mne to trvalo cca 2 hodiny. Rádio stále trčí, ale iba pár milimetrov. Oproti tým 3cm čo trčali nazačiatku je to nebe a dudy
Re: DVD rádio - problém s místem - POMOC
No taky jsem to dělal asi dvě hodiny, ale to mám zapojenej zatím pouze ISO konektor, vůbec se neodvažuju, teď rádio vyndavat bez nějakýho řešení a to bych rád ještě pozapojoval ten zbytek. Kdyby šlo jenom o kabely na zesík tak v tom problém asi není, jenžo to moje rádio je multimediální jednotka, který ze zadu vypadá jak elektrárna (samej drát-mraky výstupů a vstupů). Musí přece existovat nějaké řešení pro multimédia. Snad nejsem sám kdo takový problém má.