Palis píše:tato akcia sa vam podarilaa moc pekne videjko podarilo sa vam, to fakt dobre:)))ste borci:)
takze najblizsi zraz ta mozme ocakavat?
aj ked to je cez cele slovensko podla toho aj ci by isla aj enjaka parta s tt alee uvidimeee jak vide cas a peniazkyy a vsetko ine a inak yb som sielll
Palis
Tak ako pise TV-Punto ze ak by vysla alebo planovala by sa aj nejaka opekacka a aj stanovacka na tu jednu noc si myslim staci..lebo uz nesu horucavy..a pokial by sa ti podarilo uchmatnut nejakeho kamosa alebo znameho s dalsim puntom tak by ti to malo zmysel prist a tam pri Trnave a podobne vas je ako Mafi ,TTMirko som pocul atd..tak staci len medzi sebou sa dohodnut
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw My Topic Facebook >> Erik Palenčár
podnika niekto z vas v autodoprave?? Na buduci tyzden potrebujem odviest do Krakova.. Presov, resp. Kosice -> Krakow za 110Eur.. dotycny mi ale musi vystavit oficialny doklad.
Taktiez o dva dni potrebujem aby po mna prisiel do Krakova a hodil naspat.. opat krasnych 110Eur, ale s dokladom..
Jedna sa o stvrtok a sobotu..
LEN SERIOZNE.. Ide o sluzobku ..
Piste mi Sukr. spravy, resp. HISS ma mobil .. tak mi brnknite .. hori to ..
Ahojte chlapci som pocul o vasom zraze co bolo v KE chcel som dorazit aj ja totiz aj ja mam Punto I ale dajak mi to nevyslo , dufam ze bude aj dalsi zraz a ze ma privytate s radosto. Nie som sice priamo z KE ale nemam problem tam dorazit 20 min a som tam.