MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
kurnik to byl sloh )
no. tak az tam das ten inerier to bude zase jine... ale rikam ti, nalakuj to lizatko na černo ! dostane to zase jiny nadech, takhle je strasne obycejne. ... a az h oodres tak to nebude stat majlant to nalakovat.
100tis do lestenky jeste ?! boze za co ? za ty prachy ja uz mela davno jednu evoluci...
ale tak je to tvoje rozhodnuti, urcite je super ze mas konecne aspon to jedno auto a paradoxne bylo rychleji hotove jak lestenka. ale beda jak ho zase rozeberes a udelas s nim to co s lestenkou a uz neslozis... pekne jezdi
no. tak az tam das ten inerier to bude zase jine... ale rikam ti, nalakuj to lizatko na černo ! dostane to zase jiny nadech, takhle je strasne obycejne. ... a az h oodres tak to nebude stat majlant to nalakovat.
100tis do lestenky jeste ?! boze za co ? za ty prachy ja uz mela davno jednu evoluci...
ale tak je to tvoje rozhodnuti, urcite je super ze mas konecne aspon to jedno auto a paradoxne bylo rychleji hotove jak lestenka. ale beda jak ho zase rozeberes a udelas s nim to co s lestenkou a uz neslozis... pekne jezdi
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Hehehe no sloh to bol islo mi o to aby som ti to vysvetlil ako to vlastne aktualne je...no tych 100-tisic je este mozno malo...len ked si to zratas...lestenka by potrebovala novy lak to mas hned cca 30 000, teraz dalej potrebujes podvozok aby to bolo nizko to mas dalsich 30 000 za nejaky kvalitnejsi stavitelny to uz mas spolu 60 000, dalej treba ratat docalunenie interieru to mas dalsich 15 000 kedze som ho este nevyplatil, to uz mas spolu 75 000, teraz dalej by bolo treba vyplatit chalanov kt. by mi to robili to mas dalsich 30 000 a uz si hned na hranici 105 000 a ani nevies ako a to by furt neboli este podoriesovane detaily kadejake a nebol prehodeny motor z GTcka modreho a ostetne dolezite veci. Pokial clovek nema dielnu a nevie si veci spravit sam tak tie sumy sa splhaju rapidne hore heh Jasneze by sa dali niektore veci zohnat aj lacnejsie trebars ten podvozok a tak ale ajtak sa to vzdy vysplha k tej 100-tisicovej hranici.... JJ a GT sa robilo naozaj rychlo a bolo to asi aj koli tomu ze som nevymyslal zbytocne zlozite veci ako to bolo v pripade lestenky heh
No a co sa GT tyka tak nebooj to uz nerozoberem paci sa mi tak ako je...akurat vravim este ten interier chcem dotiahnut ale to asi az cez zimu poriesim pekne sa docaluni a dotiahnu sa na aute detaily v motore, na podvozku atd...aby to bolo vsetko pekne a uvidime co z toho vznikne
No a co sa GT tyka tak nebooj to uz nerozoberem paci sa mi tak ako je...akurat vravim este ten interier chcem dotiahnut ale to asi az cez zimu poriesim pekne sa docaluni a dotiahnu sa na aute detaily v motore, na podvozku atd...aby to bolo vsetko pekne a uvidime co z toho vznikne
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
no jo, když si všechno přetahaš do GTčka tak se nediv že bys to musel kupovat ))
.. tak na tebe, rychle a přesně vymýšlet a tvořit. pak vymyšliš kraviny.
a leštěnka mohla byt davno na světě... takhle škoda ji.
.. tak na tebe, rychle a přesně vymýšlet a tvořit. pak vymyšliš kraviny.
a leštěnka mohla byt davno na světě... takhle škoda ji.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No co uz narobim heh...lestenky je skoda to je pravda ale co uz ked nie su financie....GT bude lepsie hehe treba mysliet optimisticky
Ahoj mas to pekny i kdys ty TH-line me na tom puntu pridou strasne velky myslim si ze 15" by padly akorat zkratka se strasne opticky zvetsujou ale to je dany tim designem tech kol
ja nevim do jaky miry znas moje auto ale pride me ze je celkem dost podobny mimu ale sem rad ze nekdo ma stejnej vkus jako ja a urcite by sme si rozumeli ve spouste veci
ja nevim do jaky miry znas moje auto ale pride me ze je celkem dost podobny mimu ale sem rad ze nekdo ma stejnej vkus jako ja a urcite by sme si rozumeli ve spouste veci
http://www.puntotuning.eu/fotky/thumbna ... ?album=105" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
OK9: Jo mas pravdu oni tie 16-ky vyzeraju naozaj opticky dost velke ale uz mam plan na zimu kt. ich urobi zaujimavejsimi a opticky menej velkymi heh...JJ tvojho puntasa poznam dobre, videl som vela fotiek aj s TC atd...JJ nase punta podobne su ale s tym sa neda nic robit ked chce clovek spravit auto iba decentne bez nejakych moc prehnanych veci, je to stejny problem ako napriklad u volkswagenistov Moj plan ked som robil GT bol aby ostala kasna povodna iba s mensimi upravami (zahladene zamky, stierac, ostrekovace na prednom narazniku a tak) a nechcel som robit ziadne velke upravy....proste taky decent Inac tu pridavam par fotiek co som dnes pofotil mobilom na nasom letisku
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Urobil som mensie VT kolies...rozmyslam nad ich upravou (nastriekanie stredu do ciernej farby aby ladili s ciernou strechou a ostatnymi doplnkami co su v tmavych farbach) Este ale nie som pevne rozhodnuty...potrebujem par nazorov ci to tak moze byt alebo ci radsej nechat kolesa tak ako su... Co vy na to ?
Ja bi som ich nehal ako ich mas a tento stred nastriekal do čierna az ked ti ten chrom niekedy sa bud oskre alebo zoxiduje
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GT Power boost is best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Takhle vypadaj menší,ale oboje je pěkný.Taky bych asi nevěděl jestli nastříkat nebo ne
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Ja bych to asi taky nechal prijde mi to divny takova velka cerna placka uprostred heled a jen tak bokem jakou mas sirku tech kol a pneu?
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No asi to zatial necham tak a uvidime co cas ukaze...hehhe
2stepo: No vpredu su 8.5x16 ET24 (195/40/16) a vzadu su 9x16 ET18 (205/40/16)
tak to mě se hodne libi v te černe !
... aniž bych si přečetla tvuj prispevek k fotce a jela jsem od předchozich fotek smer dolů...skočila mi tam tahle new fotka...a rikam si, hm asi odlesk svetla ALEEE to by bylo fajne do cern. a hle, tebe to takhle napadlo
... aniž bych si přečetla tvuj prispevek k fotce a jela jsem od předchozich fotek smer dolů...skočila mi tam tahle new fotka...a rikam si, hm asi odlesk svetla ALEEE to by bylo fajne do cern. a hle, tebe to takhle napadlo
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
a muzes takhle uzkou gumu pouzit jakoukoli nebo musi byt nejaka specielni aby sla dat na sirsi rafek? Nebo se takhle roztahne kazda? protoze mam rafky 7J ty maj cca 200mm a koupil sme pneu 195 tak mam strach aby nebyly ouzkyVesto píše:No asi to zatial necham tak a uvidime co cas ukaze...hehhe
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ta cierna tam sekne ,aspon budes mat kolesa ake nik iny nema a ta placka nebude taka vyrazna ako teraz ked je chromova
mne sa strasne pacia cierne stredy a nalestene limce ,preto mi je luto tych mojich predat hlavne ked boli limitovana edicia ,uz sa nepredavaju ,sice mam teraz zapisane 16tky kolesa ,no neviem sa rozhodnut ,ci nehat stare alebo dat druhe a podobne
mne sa strasne pacia cierne stredy a nalestene limce ,preto mi je luto tych mojich predat hlavne ked boli limitovana edicia ,uz sa nepredavaju ,sice mam teraz zapisane 16tky kolesa ,no neviem sa rozhodnut ,ci nehat stare alebo dat druhe a podobne
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Taktiez moj nazor je taky ze jednoznacne to sekne..vyzera to lepsie a kolesa su vyraznejsie