To bych samozřejmě přežila, ale stejně by mi to zabolelo. Zjistila jsem, že jsem do auta již narvala 50.000,- Kč. To už bych s pořizovací cenou (115.000,-Kč - koupeno před rokem) měla snad na novémimiHGT píše:A ako to cele dopadlo? Mne ked sa podobne stalo, u 1.2 8V, prehla sa hlava, oprava aj so zrovnanim cca 5.000 Sk. Takze to taka strasna oprava nebola
Neběží ventilátor u chladiče
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Neběží ventilátor u chladiče
Fiat Punto 1.2 16V r.2000 sporting, automat
- Reklama
A teď ještě ,co má předřadný odpor ventilátoru chlazení společného s nezapínáním klimatizace? Ten odpor pouze snižuje otáčky 1) stupeň s odporem a 2)napřímo.
Netuším. Řekli mi, že když nebudu pouštět klimu, tak se to zvládne ochladit samo, ale že ta klima by byla velká zátěžPetr1968 píše:A teď ještě ,co má předřadný odpor ventilátoru chlazení společného s nezapínáním klimatizace? Ten odpor pouze snižuje otáčky 1) stupeň s odporem a 2)napřímo.
Naposledy upravil(a) Yanni dne 11 zář 2009, 15:00, celkem upraveno 1 x.
Fiat Punto 1.2 16V r.2000 sporting, automat
Tak to ano. Ale při běžné jízdě se to ochladí samo náporem. Takže minimálně dojezd do servisu v pohodě. Pokud to není třeba přes zacpanou Prahu
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ZHOREL MI MOTOR SAHARY
Caute
dnes mi zhorel motor ventilatora ( sahary ) z nicoho nic mi zacala stupat v kolone teplota, za chvilu bolo citit v aute pach od spalenych kablov, zastavil som otvoril kapotu a z motorceka sahary sa dymilo ( asi sa tam dostala voda ??? alebo to vyskratovalo??) neviete ci sa to da nejak opravit (dat nove vinutie??) popripade neviete niekto kde by som zohnal len ten motorcek samotny lebo co som videl tak predavaju komplet aj s tyn plastovym ramom a chcu za to 150 eur. alebo ked sa niekomu povaluje v garazi zbytocny takyto motorcek tak dajte vediet. ( Punto II 1,2 8V, r.v. 2002, bez klimy )
dnes mi zhorel motor ventilatora ( sahary ) z nicoho nic mi zacala stupat v kolone teplota, za chvilu bolo citit v aute pach od spalenych kablov, zastavil som otvoril kapotu a z motorceka sahary sa dymilo ( asi sa tam dostala voda ??? alebo to vyskratovalo??) neviete ci sa to da nejak opravit (dat nove vinutie??) popripade neviete niekto kde by som zohnal len ten motorcek samotny lebo co som videl tak predavaju komplet aj s tyn plastovym ramom a chcu za to 150 eur. alebo ked sa niekomu povaluje v garazi zbytocny takyto motorcek tak dajte vediet. ( Punto II 1,2 8V, r.v. 2002, bez klimy )
Od kdy stojí odpor do chladiče 3000? Na vraku by stal tak 300. Měl jsem podobný problém. Auto jelo a při zahřátí na 90 stupňu zdechlo. Ručička nestoupala,sahara nejela. Bylo špatné čidlo teploty na motoru. Oprava 250kč - problem vyřešen.