MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - Radek HGT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - Radek HGT
...mno neviem, v tej farbe je v TV okrese len moje punto co ja viem a z ruky ho nepustam
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
- Reklama
-
- Všeználek
nieje to punto povodne z KE? mam dojem ze isty cas mi stavalo pod oknom
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
To zetes : Tvoj nazor na tie svetla aj to kridlo si uz spominal,ale velmi nesuhlasim.Podla mna najkrajsie na tom aute su hlavne tie svetla ,co sa tyka tych W tak to ti neviem povedat.A ta pesnicka sa vola David Guetta – Sexy Bitch (featuring Akon)Zetes píše:jo peknej puntas, sice mi tam nesedi ty tvoje zadni svetla a kridlo... predek mas hezkej... jinac ta hudba... kolik W je ten subwoofer? Jeste bych se te chtel zepttat na puzitou pisnicku v tom videu dik
HGT
Vsetci vieme ako to je.Jasne ze mi to urcite nepridalo 10koni,len tych 131k je uz "stara pesnicka",takze trosku som klamalmad mike píše:2radekHGT: těch 10koní navrch si dostal tím konusem?
HGT
Viem,v nedelu ked bude cas tak to komplet budem prerabat,teraz je to tam len na okomafi píše:pekne video ,len ten hribik musis dat este nizsie aby to malo vyznam daky
HGT
Ten zosik je tam hodeny len provizorne,aby mi to netahal ten original 15W zosik.co bol uz v aute.Vsetko je len do casu.Ten zosik som nekupoval teraz,mam ho uz 2 roky.(predtym v skode 120Llemon píše:subwoofer celkom slušný, ale ten zosík preboha, PREČO?!
)HIISS píše:RadekHGT
No tak tesim sa na zraze ako ti to bude hrat,kedze tiez mozno planujem do konca roka aj zosik a subwofer ,neze neprides na nas zraz !
No dufam ze sa dostavim,pretoze ze vraj moj kolega ma druhu sobotu ma ist na svadbu,takze by nemal kto tahat ,ale dam vediet
Jasne,uz to tu bolo spominane ze som ho bral od chlapika s KE,takze je to moznePuntoRacer píše:nieje to punto povodne z KE? mam dojem ze isty cas mi stavalo pod oknom
HGT
- Palis
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
pocuvaj radek jak sa vola ta pesnicka v tvojom videjku:)))je moc dobra a video este elpsie good auto:))
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
.
Naposledy upravil(a) RadekHGT dne 05 úno 2010, 01:23, celkem upraveno 1 x.
HGT
Kedze sa uz dlhsi cas na auticku nerobili väcsie zmeny tak som si po vydatnom setreni doprial nove kolieska.Tak tu su fotecky:
OZ power 7x16 ET37 4x100
+ fotka s kalendara ktory sa chysta
OZ power 7x16 ET37 4x100
+ fotka s kalendara ktory sa chysta
HGT
-
- Všeználek
pekna volba.. i ked pravdupovediac tieto ciernochromove kola velmi nemusim kedze ich uz ma takmer kazdy ale tak preco nie...a OZtky su dobra volba...pozeram ze ET 37 a sirka 7 palcov..nebudu utopene trosku?
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
vidim ze jsi me predbehl s tema OZtkama, tak to ja si je uz kupovat nebudu at je nemame stejny
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
dik chlapci,myslim si ze cierno chromove kola su na moje auto jak stvorene.Mne sa jednoducho pacia.A inac zetes,tebe dakujem za pomoc s vyberom,otvoril si mi oci a vobec nelutujem moj (nas) vyber A 7x16?... no uvidime,ked budu utopene,kupime podlozky Nie??
HGT
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Pekne ,uz len sup nech pride leto..a uskutocni sa zraz nekde na Sirave --> tesim sa
...pochvala, dobra volba
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98