Na co si dávat pozor při koupi ojetého Punta
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- scarfer99
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Na co si dávat pozor při koupi ojetého Punta
Cau. Mk1je to starsie punto od 96roku sa mi zda oble predne svetla. Mk2 je to novsie s tymi hranatymy svetlamy v predu aj v zadu. Ak pre manzelku tak si zisti ci to ma posilovac riadenia lebo sa mi zda ze do s55 sa servo nedavalo. A zene bez serva tak to ti poviem ze je o drzku lebo to viem podla svojej ze radsej sadne do combika zo servom ako do punta bez serva.
- Reklama
Nie, servo to nemá. Myslíš, že to bude veľký problém pre ženu?
- scarfer99
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ked chces aby rada soferovala tak len s posilovacom. Mam teraz od brata spat puntika na mesiac a zena place za posliovacom:) aj mne chyba ale ja si tolko preruckujem ale kym sa ona vytoci z parkoviska tak to hruza. Kilometre si na aute nevsimaj. Budiky na mk1 vymenis za 10min za inu s menej nabehanymi. A takto sa to v dnesnej dobe robi. Skoda. 99percent 10rocnych aut ma 150tis km davno zasebou. Takze to co je na budikoch je malokedy pravda. Ja mam na 1.1 nabehane 230tis a stale fachci. Punta su tolko ze si mozes vyberat a cena? Za malo penazi vela muziky. Podla mna ti kady povie ze posilovac by mal byt. A pre zenu urcite.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
MKI 93-99anaxios píše:Pozdravujem všetkých, som tu nový a idem kupovať 10 ročné Punto s 68 tisícami km pre manželku. Takže hľadám o tomto autíčku čo najviac informácií.
Mohol by mi niekto vysvetliť aký rozdiel je medzi mk1 a mk2? Ja mám vyhliadnute Punto 55 S - 40kW/54PS. Koľko je to cm3?
Vďaka
MKII 99-
Punto 55 je 1108ccm. To S je stupeň výbavy.S-Social takže to nemá nic
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
MKI punta su lacne auta chod do lepsieho cize nie do socialky,ja kebyze mam manzelku tak urcite servo,airbag popripade ABS by to muselo mat a najlepsie ist do 1.2 8V (nie preto vravim aby som chvalil moje ,ale vseobcne su to vydarene motory od Fiatu),na km nepozeraj prejdi sa s nim pozri motor,prevodoku atd...ale to servo fakt pre zenu je potrebne,ja som raz siel bez serva ale fakt nezvyk a brutal tazko islo tocit....aut je velmi vela na predaj a hlavne punt tak vyberaj vela stastia pri kupe....
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
1,2 8V mě zaskočil spotřebou. Ale to je daň za E 55-90. Málo benzínu =větší spotřeba. Moje auto co ho mám nikdy nejelo na čistý benzín. I když dnes,kdy ekologičtí fašisté prosadili tzv. biopaliva,jezdí na E 2-3 všechna auta. 7,5 když se snanžím jezdit normálně. 8,5 když tomu dupnu(průměr)
Ďakujem priatelia za info o Punte. Takže nevedel by niekto o dobrom Punte so servom za cenu do 2000 Ečiek?
- Falkon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
http://www.sdruzeni-sova.cz/prirucka.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; celkem pěkně zpracovaná publikace "na co dávat pozor"
Fiat Punto 75 ELX
Red Dwarf
Red Dwarf