Nosič na bike

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Michal L
Začátečník

Re: Nosič na bike

Příspěvek od Michal L »

zokot píše:kde je proboha ten nosič? Já tam vidím jen samé špagáty :wink:
Tak som to odfotil aj bez bicykla. Je pravda, že to vyzerá skôr ako pavúk, pretože je to uchytené za hornú hranu a na tom odskoku pod oknom zadných dverí /modré popruhy/ a o spodnú hranu nárazníka. :wink:
Přílohy
P8100004f1.jpg
P8100004f1.jpg (175.59 KiB) Zobrazeno 2116 x
P8100003f1.jpg
P8100003f1.jpg (175.26 KiB) Zobrazeno 2116 x
Punto mk II.B 1.2 8V
Reklama

zokot
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zokot »

Tak toto jsem nečekal. Zajímavé ...
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
lucass81
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucass81 »

presne taketo nieco by som si rad kupil, len co som nasiel na nete, tak sa ceny za take nosice pohybuju tak od 3000 Sk vyssie. Ty si dal zan kolko?
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
Michal L
Začátečník

Příspěvek od Michal L »

No, pretože robím okolo bicyklov mal som ten nosič od nášho dodávateľa za lepšiu cenu / 55€/ ale podľa cenníkov sa ceny pohybujú v tomto rozmedzí. Ale si myslím, že je to menej ako za držiaky na strechu. Tam, ak sa nemýlim, je cena za jeden držiak /duralový nie železo z baumaxu/ okolo 800,- až 1200,- za kus. Keď si k tomu pripočítaš základný nosič tak už nie je o čom. Nehovoriac o manipulácií pri montáži na auto. Ja po "zábehu" to mám nabalené aj s troma bikami za 10 minút. A už som konečne zohnal aj tu "plachetku s prúžkami". Stála ma 14€, sviňa jedna. :D
Punto mk II.B 1.2 8V
radekrat
Znalec

Příspěvek od radekrat »

Sice trosku OT tady, ale videl sem podobnej nosic na fotce s Puntem kabriem. Nevite kde by se dal sehnat?
Michal L
Začátečník

Příspěvek od Michal L »

A nebolo to náhodou na ťažnom? Inak ja som tento nosič objavil v katalógu dodávateľa bajkových drobností na SK napr. Slogger alebo Medea. Skús nejaký kamenný obchod s bicyklami. Neverím, že v Čechách, kde ste s týmto druhom športu ďalej ako u nás, sa to bude zháňať ťažko. Ale ako hovorím skús bicykle, nie autodiely. Keď som sa na to pýtal u nás, pozerali na mňa ako na blázna. Jedine Thule mali niečo podobné, ale neskutočne drahé. V návode na tento nosič bola možnosť dať to aj na karosériu typu sedan. Ono keď si všimneš tak ja to dávam vrch tesne pod stierač a spodok leží na nárazníku, tak si myslím, že by to mohlo ísť aj na kabrio. Len tie popruhy, ktoré sú uchytené za hornú hranu zadných dverí, by mali ísť na nejakú hranu napr kufra.
Punto mk II.B 1.2 8V
Michal L
Začátečník

Příspěvek od Michal L »

Tu som našiel niečo. Je to síce po maďarsky ale...
http://autorakerekpar.hu/kerekparszalli ... ldal=hatul" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto mk II.B 1.2 8V
Odpovědět

Zpět na „Punto - exteriér“