MOJE PUNTO 2 - Ukažte to svoje :-) - Ivanhoe
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukažte to svoje :-) - Ivanhoe
Přeju ať co nejdýl. Mě se to moc neosvědčilo, tak stříkám nebo natírám tlumexem.
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
- Reklama
No chalani, minule "prišiel na punťa mráz", nenaštartoval som.... od pondelka jazdíme s
a od dnes aj stierame s bezramienkovými
a od dnes aj stierame s bezramienkovými
Servus Ivan,dlho si sa neozval,veru mne takisto chcipla baterka,tiez som dumal nad touto alebo exide,no nakoniec som sa ulakomil a kupil iba nejaku polsku za 45,zatial ide na brnk,tak snad vydrzi aspon do zaruky A stierace ake si kupil?ja som kupoval bezramienkace v tesku,boli super a za 4.5kus no minule ich zhanam a pani mi povedala ze ich prestali vyrabat,tak teraz neviem co kupim...vela stastnych zimnych km
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
No ja som mal fofry celkovo nič som nestiahl, teraz škola povolila.... stierače som vo fusion-e za 5,9 kupil, predtým som pozeral aj v tescu ale tam nejakých 8 stali tak nebolo o čom
KONEČNE TEPLO !!! .... takže sme sa rozbehli, včera puntík povysávaný, elektrony poumyvane a už aj nahodené, ... dnes vymenený termostat, ... zajtra pozrieme koľko oleja v prevodovke a pooootom, potom príde obdarenie puntíííka (neskôr aj s fotkami)
-
- Všeználek
som zvedavy co to bude tentoraz...mna tento predsezonny ritual caka buduci tyzden...ale uz sa mi trasu kola, uz by chceli na auto
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
Od dnes jazdíme s :
Fiiha ejha,aj som dumal,co to bude ale kedze viem ze sa uberas rallye stylom tak som to tipoval:) Co to robi/nerobi? lepsi zvuk,vykon?
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
Tak zvuk tam je super, som nečakal že až taký to spraví a výkonovo sa mi zdá že tiež pridalo maličkú kobylku
Konečne po dlhom čakaní prišla sms, že si môžem prísť pre objednávku ... a už je doma, no nahodím ho až neskôr, keďže povinností je celkom dosť ... :-/
- Přílohy
-
- výfuk.jpg (111.7 KiB) Zobrazeno 3775 x
No chalani, včera som ešte hodil jednu vrstvu teplu odolnej farby, nech chráni výfučík a dnes už sa naložil,
zajtra ešte sfotím ako na aute vyzerá a tak to tu hodím .... ešte som hodil aj ževraj "svetlé" parkovačky od bosch-u, avšak nie je žiaden rozdiel ako tie predchádzajúce
zajtra ešte sfotím ako na aute vyzerá a tak to tu hodím .... ešte som hodil aj ževraj "svetlé" parkovačky od bosch-u, avšak nie je žiaden rozdiel ako tie predchádzajúce
Dlho som tu nič nepridal, tak aspoň takto slovne.
Po nejakej dobe povolil stredný výfuk až do takej miery, že som ho nestihol zazvárať a mi padol za jazdy .... tak prišla na rad výmena, avšak jedna matka bola v takom stave, že jej pomohol až autogén v kamarátovej dielni, (týmto mu chcem aj poďakovať, lebo už by len ostávalo to odvŕtať ) .... Teraz konečne výfukové potrubie nové, (okrem katalyzátora a zvodov).
Okrem toho som sa pohrajkal a spravil diaľkové otváranie kufra. A pred časom mi začalo vypadávať tiahlo jedného stierača, no to budem riešiť neskôr, keďže tento týždeň je celkom hard na robotu.
Toť vsio. ........... o nie dlho príprava na zraz
Po nejakej dobe povolil stredný výfuk až do takej miery, že som ho nestihol zazvárať a mi padol za jazdy .... tak prišla na rad výmena, avšak jedna matka bola v takom stave, že jej pomohol až autogén v kamarátovej dielni, (týmto mu chcem aj poďakovať, lebo už by len ostávalo to odvŕtať ) .... Teraz konečne výfukové potrubie nové, (okrem katalyzátora a zvodov).
Okrem toho som sa pohrajkal a spravil diaľkové otváranie kufra. A pred časom mi začalo vypadávať tiahlo jedného stierača, no to budem riešiť neskôr, keďže tento týždeň je celkom hard na robotu.
Toť vsio. ........... o nie dlho príprava na zraz