zdravim puntaci potrebujem od vas jednu radu mam punto mk1 r.v.98 1.1 55S a mam tam pristrojovku z hodinami chcem si tam dat druhu pristrojovku kde bude ukazovatel teploty motora a plus otackomer ale dival som sa na ostatne temy teplotu motora chapem ze cidlo musim vimenit ale trosku som mimo z toho lebo vlasne otackomer zapojim tak ze z RJ PIN 23 natiahnem do otackomeru na ten polosak co najviac napravo ale nechapem tomu lebo na mojej pristrojovke kde mam este hodiny tam ta prava strana uz je obsadena modrim drotikom a mam taky pocit ze to je z toho pinu 23 ale enchapem tomu ze nemam tam otackomer a drot uz natiahnuty ?? alebo sa milim a treba to niako inak zapojit ?? prikladam aj foto
vlasne ale cela tato tema tavisi na otazke : STACI mi vimenit pristrojovku bez toho aby som zapajal otackomer ??
vopred dakujem za vase rady
punto 1.1 55S otackomer
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Fiaťák
punto 1.1 55S otackomer
- Přílohy
-
- untitled.JPG (47.83 KiB) Zobrazeno 2335 x
-
- zegary_mk1_marinetto_7.jpg (46.4 KiB) Zobrazeno 2335 x
- Reklama
- outofmoney
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: punto 1.1 55S otackomer
ja som mal tiez modry kablik uz natiahnuty k pristrojovke ked som daval otackomer ale pre istotu som aj tak radsej natiahol kablik priamo od RJ
odpoved na tvoju otazku: jedine ako zistis ci by to islo je ze to vyskusas, alebo nech sa vyjadria skusenejsi ja som zaciatocnik s puntom
ps. tema ohladom vymeni pristrojovky tu uz je a mozno staci ak si ju celu dva krat precitas a najdes svoju odpoved mozno tam
odpoved na tvoju otazku: jedine ako zistis ci by to islo je ze to vyskusas, alebo nech sa vyjadria skusenejsi ja som zaciatocnik s puntom
ps. tema ohladom vymeni pristrojovky tu uz je a mozno staci ak si ju celu dva krat precitas a najdes svoju odpoved mozno tam
Fiat bravo 2007, 1,9 Mjet, 110 kw, 150hp, Maranelo rosso