DOKUMENTACE: Ztracená servisní knížka
Moderátor: peta.smolik
DOKUMENTACE: Ztracená servisní knížka
Prosim o radu: kupil som si 1. auto FIAT PANDA a stratili mi servisnu knizku. Nie su mi ochotni mi vystavit novu a tvrdia, ze pada aj zaruka nakolko nie je servisna knizka.
Poradte mi prosim, kde sa da zohnat nahradna alebo kto by za poplatok poskytol novu servisnu knizku.
DIK
Poradte mi prosim, kde sa da zohnat nahradna alebo kto by za poplatok poskytol novu servisnu knizku.
DIK
- Reklama
- HoviXXX
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jo takže to nebylo nové auto! Já jen taky někdy se to dělá když se auto atočí nebo nějaká levárna,tak se pak tvrdí že se servisní knížka ztratila,ale to třeba neni tvuj případ. Jinak sehnat by se dala z jinýho auta,koupit,ale to podle mě nemá cenu. Jinak pokud to chodilo na pravidelné prohlídky do servisu,to se dá ve Fiatu zjistit,maj tam o každym jejich autě záznam všech prací a tak.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To tedy nesvědčí o velké solidnosti prodejce a asi bych se co se týká dalších služeb, měl na velkém pozoru. Je to podle mne pouhý administrativní úkon, snad stačí, aby prodejce požádal dovozce FIAT o novou knížku (je to jen přece jen kus papíru, ne ??). Možná, že nebude nová mít nalepený štítek s identifikací vozidla /nevím, zda to tak FIAT taky dělá?/ ale údaje tam samozřejmě může dopsat prodejce. V každém případě bych trval na svém, zváště když je o ztrátě sepsán protokol.