Fiat Stilo 1.9 JTD 85KW nestartuje failure EBD
Moderátor: peta.smolik
Fiat Stilo 1.9 JTD 85KW nestartuje failure EBD
ahojte potreboval by som poradiť mam taký problem nejde my nastartovat auto stale padaju otačky zdochne a píse EBD failure neviem čo stým máte niekto stým skusenosť? a pritom som pekne nastartoval najprv a pri volnohehu to zdochlo padly otačky a dovi dopo.teraz už vobec nestartuje len sa snaží chytať ale nejde baterka je dobra nabytá!!!!!
- Reklama
Re: Fiat Stilo 1.9 JTD 85KW nestartuje failure EBD
Skočený rozvody o zub,nebo EGR vyčistit čidlo klikového hřídele.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Díl I. Měl jsem stejnej problém co kolega .Před týdnem můj italskej hřebec zkolaboval a jeho divoké srdce přestalo makat. Přijel jsem večer normálně dom bez jakého koli problému. Druhý den ráno jsem nenatočil.Motor naskočil běžel max 5 vteřin začal se dusit a konec. Mrzlo, napadlo mě zamrzlá nafta tankoval jsem jinde než obvykle a
nepřidal aditiva,nafta filtr vše čisté.Snímač otáček znělo z diagnostiky.Jelikož jsem na sídlu odtáhli jsme Fijona do servisu,jízda na šňůře hrozná lítal jsem jak čert v průvanu.Čidlem to nebylo při hledání se přišlo,že my skočil řemen o zub.Rozvody jsou staré 2,5 roku ,auto jsem neroztahoval tak jak je to možné zněla moje otázka. Parkuji z kopce čumákem a zamykám zpátečku a to je ta celá sranda poskočil jsem dopředu a bylo nechápu.Naštěstí se nic nepotkalo řemen se dal tak jak má být a motor už běžel ale.....
nepřidal aditiva,nafta filtr vše čisté.Snímač otáček znělo z diagnostiky.Jelikož jsem na sídlu odtáhli jsme Fijona do servisu,jízda na šňůře hrozná lítal jsem jak čert v průvanu.Čidlem to nebylo při hledání se přišlo,že my skočil řemen o zub.Rozvody jsou staré 2,5 roku ,auto jsem neroztahoval tak jak je to možné zněla moje otázka. Parkuji z kopce čumákem a zamykám zpátečku a to je ta celá sranda poskočil jsem dopředu a bylo nechápu.Naštěstí se nic nepotkalo řemen se dal tak jak má být a motor už běžel ale.....
Díl II. To by nebyl Fijon ,aby nepřekvapil čadil a čadil odešel EGR ventil.Navrhnul jsem zaslepení .
Mechanik nedoporučoval ,já nedoporučoval novej za 5700,- .A tu jsem si vzpoměl na velmi ceněné informace a s heslem Fijaťáci sobě zde návod jak ušetřit kačky,když nechcete zaslepovat
http://www.uloz.to/xh4EzzJ/egr-cistenie-postup-pdf" onclick="window.open(this.href);return false; práce na cca max 1,5Hod buď to klapne nebo ne není co ztratit
Mechanik nedoporučoval ,já nedoporučoval novej za 5700,- .A tu jsem si vzpoměl na velmi ceněné informace a s heslem Fijaťáci sobě zde návod jak ušetřit kačky,když nechcete zaslepovat
http://www.uloz.to/xh4EzzJ/egr-cistenie-postup-pdf" onclick="window.open(this.href);return false; práce na cca max 1,5Hod buď to klapne nebo ne není co ztratit
Pár foto:
- Přílohy
-
- HPIM0667.JPG (247.55 KiB) Zobrazeno 10148 x
-
- HPIM0672.JPG (229.19 KiB) Zobrazeno 10148 x
-
- HPIM0670.JPG (242.46 KiB) Zobrazeno 10148 x
Další foto ,kdyby někdo chtěl poradit pište je to zdarma
- Přílohy
-
- HPIM0673.JPG (245.38 KiB) Zobrazeno 10147 x
-
- HPIM0674.JPG (237.27 KiB) Zobrazeno 10147 x
-
- HPIM0668.JPG (211.34 KiB) Zobrazeno 10147 x
jojo,takhle jsem už taky parkrat čistil,zasranej byl vždycky,ale přišel jsem na to že i kyž je špinavej tak funguje,aspon ručně. Většinou bejval problem v tom čudliku na civce co ho vystrkuje.Ponořil jsem to vždy do lihu a mačkal ten čudl a plavali s toho dobré humusy,pak to vždy rok fungovalo
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
Čudl chodil u mě to bylo naopak ten ventil se nepohyboval ani po klepnutím kladivem,totál zapečeno.
EGR je pěkné svinstvo,ale ještě že se to dá takto "jednoduše" opravit
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MutiJet 110Kw rv.05
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96